Meander Medisch Centrum

Amersfoort, Utrecht


Bedrijfsinformatie Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.

Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Dit wil zeggen dat we bovenregionale voorzieningen bieden voor onderzoek en behandeling, een aantal expertisecentra in huis hebben en veel doen aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Adresgegevens

Meander Medisch Centrum
Maatweg 3
Amersfoort, Utrecht
https://www.meandermc.nl/
0338505050

1 Vacature van Meander Medisch Centrum

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Meander Medisch Centrum.

  • GZ Psycholoog Kind en Jeugd

    Plaatsingsdatum: 02-05-2019
    Plaats: Amersfoort

    Ben je psychotherapeut / klinisch psycholoog dan nodigen we u ook van harte uit om te reageren. Uw werkzaamheden richten zich op de populatie kinderen en jeugdigen met ziekte gerelateerde problemen. U bent breed...

    Topbaan

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank