Adviseur duurzame planologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 02-06-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in WO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in WO.
 • Handhaver Sociaal Domein

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Als handhaver binnen het sociaal domein doe jij rechtmatig fraudeonderzoek gericht op werk en inkomen (participatiewet). Door middel van onder andere gesprekken, interviews, observaties en huisbezoeken inventariseer en analyseer jij de casus. Vervolgens stel je rapporten en brieven op en deel je jouw advies met de gemeente en belanghebbenden, zoals de regisseurs werk en inkomen of de WMO consulent. Dit kan vorm gegeven worden in bijvoorbeeld een terugvordering, wijziging of beëindiging van...

  Stad Vacaturebank
 • Landschapsarchitect

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers in de regio van Rotterdam aan de slag te gaan als Landschapsarchitect.  Als landschapsarchitect werk je samen met je team aan projecten van verschillende stadsdelen. Je werkt zowel aan de grote stadsassen als aan de kleine pleinen en parken. Vergroening is daarbij vanzelfsprekend. 

  Stad Vacaturebank
 • Senior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende gemeentes aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening. Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening behandel je (juridische) vraagstukken af binnen het Ruimtelijk domein. Je hebt ruime ervaring op het gebied van bestemmingsplannen. Je bent specialist binnen de Ruimtelijke Ordening en je voelt je dan ook helemaal thuis om als klankbord en aanspreekpunt binnen dit onderwerp te profileren. 

  Stad Vacaturebank
 • Senior Stedenbouwkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Flexibele zekerheid? Bij Maandag krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers in de regio van Rotterdam aan de slag te gaan als Stedenbouwkundige.  Als Stedenbouwkundige werk je samen met je team aan projecten van verschillende stadsdelen. Je werkt zowel aan de grote stadsassen als aan de kleine pleinen en parken. Vergroening is daarbij vanzelfsprekend. 

  Stad Vacaturebank
 • Senior Vergunningverlener Milieu

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  De werkzaamheden van de Vergunningverlener milieu bestaan uit:Afhandelen van meldingen met betrekking tot het ActiviteitenbesluitToetsen van aanvragen aan de hand van wettelijke bepalingenBedrijfsbezoeken afleggen in verband met de actualiteit van de omgevingsvergunningVergunningen opstellen, aanvragen en procedureel afhandelenEen vraagbaak voor collega's en belanghebbende in het vergunning procesHet opstellen van bestuurlijke rapportages en/of memo's 

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank