Eerste geneeskundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 18-10-2021
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als eerste geneeskundige heb je een leidende rol en ben je het eerste aanspreekpunt voor de medische (ouderen)zorg bij CuraMare. Daarnaast werk je als specialist ouderengeneeskunde zowel in de intramurale zorg als eerste lijn.Vanuit je rol als eerste geneeskundige initieer je de ontwikkeling van (nieuw) medisch beleid. Je hebt een leidende rol in de professionele en vakinhoudelijke (door)ontwikkeling van de medische vakgroep van CuraMare Behandeldienst. Je coördineert en stuurt de medische vakgroep functioneel en vakinhoudelijk aan. De medische vakgroep bestaat uit negen personen: drie specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen, twee verpleegkundig specialisten en twee praktijkverpleegkundigen.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een adequaat aanbod van wonen, welzijn en zorg(thuis) voor de inwoners van ons werkgebied. Wij beseffen ons dat er veel moet gebeuren om de zorgkloof te overbruggen. Wij zoeken een eerste geneeskundige die hieraan een actieve bijdrage wil leveren. Jij bent een verbindende schakel, zowel binnen de organisatie tussen de verschillende onderdelen van CuraMare als regionaal. Je initieert en participeert in regionale (bestuurlijke) overleggen met het ziekenhuis, de gemeente de huisartsen en andere stakeholders. Wanneer je landelijk actief wil zijn kan dit ook. Samen met de divisiemanager kortdurende zorg en behandeldienst vorm je een duo, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de medische zorg en de divisiemanager voor de bedrijfsvoeringsaspecten.

Het medisch team biedt medische zorg aan +/- 300 cliënten met een WLZ-indicatie, zowel somatisch als psychogeriatrisch, verspreidt over 5 nieuwe woonzorglocaties. Ook wordt medische zorg geboden aan cliënten die tijdelijk verblijven voor revalidatie en/of herstel (ELV/GRZ) en leveren wij zorg thuis.

CuraMare werkt in goede samenwerking met de huisartsen aan de positionering van de Specialist Ouderengeneeskundige in de eerste lijn. Als eerste geneeskundige ben je betrokken bij de ontwikkeling en implementatie hiervan. In de eerste lijn onderhoud je met de andere specialisten ouderengeneeskunde contact met de huisartsen, neem je deel aan MDOs, voer je consulten en diagnostiek uit. De uitvoerende werkzaamheden vinden plaats in nauwe samenwerking met het multidisciplinair team. Kortom, een uiteenlopende en waardevolle functie waar je de vrijheid krijgt om je eigen invulling te geven binnen de gestelde kaders.

Gestelde eisen

Jij

 • bent een BIG-geregistreerde specialist ouderengeneeskunde.
 • hebt bij voorkeur relevante werkervaring op het gebied van aansturing en beleidsontwikkeling.
 • hebt visie op ouderenzorg en ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde.
 • beschikt over een proactieve houding en bent in staat ideeën te formuleren, visie vanuit de vakgroep uit te dragen en deze om te zetten in heldere adviezen en concrete activiteiten.
 • hebt managementkwaliteiten en je hebt bij voorkeur al ervaring met (functioneel) vakinhoudelijk aansturen c.q. verlenen van supervisie.
 • bent een echte teamspeler.
 • komt te werken innieuwe en moderne woonzorglocaties.

Wij
 • vullen in overleg met jou contractvorm enhet aantal uur in.
 • bieden een afwisselende functie binnen een professioneel team met ambitie.
 • bieden een boeiende, informele werkomgeving met veel mogelijkheden voor zorg inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 • bieden een nauwe samenwerking met het ziekenhuis, je neemt ook deel aan de Vereniging Medische Staf.
 • bieden een salarisen overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

24 uur

Salaris

CAO VVT

Meer informatie

Heb je vragen?

Neem dan contact op metWijnand den Hertog, divisiemanager kortdurende zorg en behandeldienst, via: 06-83966505 of w.denhertog@curamare.nl.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in WO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in WO.
 • Senior psycholoog

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij als orthopedagoog of psycholoog op zoek naar meer uitdaging? Heb jij al enkele jaren ervaring in de jeugdzorg of de GGZ maar wil jij meer geprikkeld worden tijdens jouw werkzaamheden? Voor een interessante forensische jeugdinstelling ben ik op zoek naar een senior orthopedagoog of psycholoog. Naast interessante, uitdagende werkzaamheden krijg jij ook de kans op een opleidingsplek als orthopedagoog generalist.Als senior psycholoog wordt jij de behandelcoördinator van een unit met...

  Stad Vacaturebank
 • ANIOS geriatrie

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Voor een betrokken opdrachtgever van ons in regio Haarlem zoek ik een ANIOS geriatrie.Waar de opdrachtgever overigens om bekend staat, is de focus op de behandelaren. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de medische behandelingen. Hierbij vinden er veel gesprekken plaats met de cliënten. Afhankelijk van de locatie zal je als basisarts verschillende problematiek tegenkomen. Heb jij als ANIOS graag veel contact met de cliënten? Dan is dit de vacature voor jou!Op individueel vlak wordt er goed...

  Stad Vacaturebank
 • Open Sollicitatie Zorg, Jeugd & Welzijn

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Via deze weg kom ik graag in contact met professionals in de zorg die open staan voor nieuwe uitdagingen. Graag maak ik kennis met jou via een digitaal kennismakingsgesprek, ik hoor graag waar jij je energie uit je werk kan halen zodat ik je hierbij misschien kan helpen naar een nieuwe, volgende stap in jouw carrière.

  Stad Vacaturebank
 • Orthopedagoog/ Basispsycholoog - Utrecht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor deze organisatie zal jouw functie als gedragsdeskundige bestaan uit een divers takenpakket waarbij jij niet alleen diagnostiek en individuele behandelingen uitvoert met de jongeren, maar ook een rol krijgt in het aansturen van de persoonlijk begeleiders en woonbegeleiders. Je zal werkzaam zijn op twee verschillende locaties waar de jongeren wonen. De jongeren wonen hier omdat ze psychisch kwetsbaar zijn, dit betreft voornamelijk persoonlijkheidsproblematiek en autisme. Jij als...

  Stad Vacaturebank
 • Jeugdbeschermer

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Het uitvoeren van het vastgesteld inhoudelijk beleid binnen de wettelijke kaders van de maatregelen van de kinderbescherming. Het werken als jeugdbeschermer is een uitdagende en pittige functie maar wist je dat je dit ook kan doen op basis van detachering?

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank