Finance Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 24-05-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie als Finance Manager, waarbij je de gehele administratie voor de Benelux aanlevert?

Als Finance Manager ben jij de eindverantwoordelijke voor de financiële administratie. Je hebt een coachende, controlerende, en adviserende rol binnen het bedrijf. Samen met het management team draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Kan jij knelpunten oplossen en ideeën aandragen? Dan kom ik graag met je in contact!

Als Finance Manger ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van de management account, budgettering en forecasting binnen het hotel en houdt je bezig met kostenbeheersing.
 • Betrokkenheid bij commerciële en operationele beslissingen van het hotel en het kunnen stellen van vragen en adviseren over kosten.
 • Beheren van het jaarlijkse financiële budgetproces.
 • De dagelijkse boekhouding bijhouden, inclusief het maken van financiële rapporten, debiteuren controle organiseren en kosten controle en leveranciersboekhouding beheren.
 • Je beheert treasury inclusief bankrekeningen, kasstortingen en cash handling.
 • Verantwoordelijk voor de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen.
 • Het coördinatiepunt zijn tussen HQ projecten en roll out op het terrein (ERP/SILK).
 • Contactpersoon met derden gerelateerd aan de financiële afdeling, zoals het externe accountantskantoor.

Deze functie klinkt als een grote verantwoordelijkheid en dat is het ook. Daarom verwachten wij de volgende skills van jou:

 • 2 tot 3 jaar werkervaring binnen Finance;
 • Goede kennis van Microsoft Office, waaronder Excel;
 • Nederlands en Engelse taal vaardig in woord en geschrift;
 • Bewezen vermogen om met discretie vertrouwelijke en gevoelige informatie te beveiligen.
 • Aanpassingsvermogen met een proactieve benadering van het werk.
 • Goed georganiseerd en in staat om prioriteiten te stellen.

Er wordt een salaris geboden afhankelijk van de kennis en ervaring dat je meebrengt. Daarnaast vertel ik je graag meer over de secundaire voorwaarden in een persoonlijk gesprek.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

2 tot 3 jaar werkervaring binnen Finance; Goede kennis van Microsoft Office, waaronder Excel; Nederlands en Engelse taal vaardig in woord en geschrift;

Uren

32-40 hours

Salaris

€4300 - €5000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij opzoek naar een uitdagende functie als Finance Manager, waarbij je de gehele administratie voor de Benelux aanlevert?

Als Finance Manager ben jij de eindverantwoordelijke voor de financiële administratie. Je hebt een coachende, controlerende, en adviserende rol binnen het bedrijf. Samen met het management team draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de organisatie.

Het is belangrijk dat je innovatief en meedenkend bent, omdat dit bedrijf een netwerk van 1600 hotels heeft van 1 tot 5 sterren, in 60 verschillende landen over de hele wereld. Ben jij degene die knelpunten kan oplossen en ideeën kan aandragen? Dan kom ik graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in WO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in WO.
 • Accountmanager - Ambitieuze Start-Up

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zoeken een gedreven Accountmanager voor een supergave start-up! Deze jonge en dynamische organisatie zoekt een gedreven accountmanager om het team in Amsterdam te komen versterken. Je hoeft geen achtergrond in Data te hebben, affiniteit is al genoeg! Wel heb je een commerciële drive en weet jij op een natuurlijke manier klanten aan je te binden. Deze organisatie specialiseert zich in de detachering van Data Consultants zoals Data Analisten, Technische Web Analisten, Customer Experience,...

  Independent Recruiters
 • Operational Auditor

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Je maakt deel uit van de Interne Auditdienst die bestaat uit ongeveer 28 collega's die verdeeld zijn over 3 teams: Financial Audit, IT Audit en Operational Audit. Het is een informeel team die graag kennis deelt, maar ook bezig is de Audit afdeling te professionaliseren op sommige vlakken. Hier wordt dus ook jouw input verwacht zodat je samen verder bouwt. Je werkt in (multidisciplinaire) teams die per audit kunnen wisselen van samenstelling. Vanuit je senior rol voer jij regie op het...

  Independent Recruiters
 • Finance Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij opzoek naar een uitdagende functie als Finance Manager, waarbij je de gehele administratie voor de Benelux aanlevert?Als Finance Manager ben jij de eindverantwoordelijke voor de financiële administratie. Je hebt een coachende, controlerende, en adviserende rol binnen het bedrijf. Samen met het management team draag je bij aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Kan jij knelpunten oplossen en ideeën aandragen? Dan kom ik graag met je in contact!Als Finance Manger ben je...

  Independent Recruiters
 • Financial Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Financial Controller bij een van de grootse industriële locaties van Europa werken?Wij zoeken een sparringpartner voor de business, die dicht op de uitvoering zit, waarbij je grote contracten voor nationale en internationale opdrachtgevers opstelt. Je zorgt voor financiële rapportages en bent de specialist op het "in control" zijn van de financiële processen.Klinkt dit als de volgende stap voor jou? Dan kom ik graag met je in contact. Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor...

  Independent Recruiters
 • Assistent Business Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Op dit moment zijn wij op zoek naar een Assistent Business Controller die kan doorgroeien.Ben jij die sparringpartner voor de business, die dicht op de uitvoering zit, waarbij je grote contracten voor nationale en internationale opdrachtgevers opstelt? Je zorgt voor financiële rapportages en bent de specialist op het "in control" zijn van de financiële processen.Klinkt dit als de volgende stap voor jou? Dan kom ik graag met je in contact. Als Assistent Business Controller ben je...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank