Multi Property Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Op Front Desk gebied betekent het dat je jouw team meeneemt in de wereld die gastvrijheid heet. Je traint en begeleidt jouw Team Coördinatoren zodat zij die kennis ook weer kunnen delen binnen de teams. Je bent verantwoordelijk voor een multi services dienstverlening. Dit betekent dat je naast de Front Desk onder andere ook verantwoordelijk bent voor: schoonmaak, groenvoorziening, technisch beheer, onderhoud en beveiliging.

Als Multi Property Manager bestaat jouw dag uit het managen van de dienstverlening op drie locaties. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Coachen en begeleiden van coördinatoren en servicemedewerkers;
 • Continu op zoek naar verbeterpunten;
 • Uitbreiden van de diensten om de servicekwaliteit te optimaliseren;
 • Proactief meedenken en bespreken van innovaties met de opdrachtgever en het servicekantoor;
 • Beheren van klantrelaties op operationeel niveau;
 • Opstellen en bewaken van het budget en de financiële balans.

Als Multi Property Manager heb je een minimaal afgeronde HBO/WO opleiding, het liefst op gebied van Hospitality of Facility Management. Je hebt facilitaire ervaring en vraagt jezelf constant af wat er verbeterd kan worden. Daarnaast weet je van aanpakken en ben jij een echte people manager met een coachende leiderschapsstijl. Tot slot is flexibiliteit en snel kunnen schakelen onmisbaar, ben je communicatief vaardig en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Als Multi Property Manager ligt de salarisindicatie tussen de € 3500 en € 4500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast biedt de organisatie 38 vakantiedagen, zo kom je uitgerust weer aan op de zaak.

Ben jij gedreven en toe aan een nieuwe Multi Property/Services uitdaging? Ik vertel je graag meer over de functie, de organisatie en de arbeidsvoorwaarden in een persoonlijk gesprek!

Gestelde eisen

- HBO/WO opleiding; - Facilitaire ervaring in soortgelijke omgeving;

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €5000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Multi Property Manager gezocht voor een vernieuwende facilitaire organisatie in Amsterdam. In deze functie ben je facilitair verantwoordelijk op drie locaties. Deze drie locaties zijn anders dan anders. Zo heb je 3.500 members, 40.000 m2 en maar één opdrachtgever. Jij bent, samen met jouw medewerkers, de drijvende kracht achter de continious improvement van de dienstverlening.

Handel jij out of the box? Kun jij snel schakelen and do you literally ''breathe'' hospitality? Ik kom graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in WO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in WO.
 • General Services Manager

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Independent Recruiters

  Je bent constant bezig met het verbeteren van het serviceniveau en de geleverde kwaliteit. Jij weet als geen ander hoe je relaties behoudt en hebt ervaring in het aansturen van een dynamisch team. Daarnaast ligt jouw focus op een goede uitvoering van de contracten en het behalen van de financiële doelstellingen. Heb jij een grote passie voor de gastvrijheidsindustrie en kan jij niet stil zitten? Lees dan snel verder!Als General Services Manager bestaat jouw dag uit het managen van de...

  Independent Recruiters
 • Multi Property Manager

  Toegevoegd op 08-01-2019 door Independent Recruiters

  Op Front Desk gebied betekent het dat je jouw team meeneemt in de wereld die gastvrijheid heet. Je traint en begeleidt jouw Team Coördinatoren zodat zij die kennis ook weer kunnen delen binnen de teams. Je bent verantwoordelijk voor een multi services dienstverlening. Dit betekent dat je naast de Front Desk onder andere ook verantwoordelijk bent voor: schoonmaak, groenvoorziening, technisch beheer, onderhoud en beveiliging.Als Multi Property Manager bestaat jouw dag uit het managen van de...

  Independent Recruiters
 • General Services Manager

  Toegevoegd op 04-01-2019 door Independent Recruiters

  Je bent constant bezig met het verbeteren van het serviceniveau en de geleverde kwaliteit. Jij weet als geen ander hoe je relaties behoudt en hebt ervaring in het aansturen van een dynamisch team. Daarnaast ligt jouw focus op een goede uitvoering van de contracten en het behalen van de financiële doelstellingen. Heb jij een grote passie voor de gastvrijheidsindustrie en kan jij niet stil zitten? Lees dan snel verder!Als General Services Manager bestaat jouw dag uit het managen van de...

  Independent Recruiters
 • Bedrijfsbureau medewerker

  Toegevoegd op 03-01-2019 door Independent Recruiters

  Bedrijfsbureau medewerker gezocht voor een grote speler in de facilitaire schoonmaakbranche.In deze functie ondersteun je de Districtsmanager en Regiomanagers vanuit kantoor. Je bent overal van op de hoogte en samen met de HR functionaris verantwoordelijk voor de backoffice van het gebied.Tot je takenpakket behoren onder andere:Het districtDe rechterhand van de Districtsmanager, houdt de operationele zaken in beeld, rondom de dienstverlening. Het aanspreekpunt bij afwezigheid van de...

  Independent Recruiters
 • HR Adviseur

  Toegevoegd op 20-12-2018 door Independent Recruiters

  Ben jij op zoek naar een allround HR adviseursfunctie waarin je het eerste aanspreekpunt voor zo'n 150 medewerkers bent? Lees dan snel verder!Als HR adviseur begeleid je de medewerkers op een persoonlijke wijze, monitor je diens ontwikkelingen en speel je hier op in. Ook ben je verantwoordelijk voor het administreren van personeelsinformatie en pak je diverse HR-projecten op. Dit doe je samen met je HR team, bestaande uit een manager, twee collega's en een recruiter.Als HR Adviseur ben je in...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank