Medewerker advies en ontwikkeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Trisolis
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: 15-10-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Trisolis is een club enthousiaste professionals die ondernemerschap verbindt aan maatschappelijke trends. Samen met onze klanten zoeken we voortdurend naar vernieuwing en onze werkwijze slaat aan. Ben jij degene die ons team komt versterken?

‘Wat wij doen’
Bij Trisolis draait alles om innovatie en verandering. Trisolis verbindt ideeën en plannen aan maatschappelijke thema’s en overheidsbeleid. Het beeld dat daaruit ontstaat zetten we samen met onze klanten en partners om in (markt-)concepten en realistische projecten. Voor de financiering van projecten maken we onder andere gebruik van subsidies en wij blijven bij de projecten betrokken van begin tot eind. Meestal werken wij in opdracht van klanten, maar soms voeren we ook eigen projecten uit. Onze speerpunten zijn energietransitie, technische innovatie, waaronder industrie 4.0, circulaire econome en arbeidsmarkt.

‘Wat drijft ons’
Wij willen meerwaarde bieden aan onze klanten en verbinden dat aan strategische en maatschappelijke doelen. Wij zoeken evenwicht. Tussen privaat en publiek, tussen groot en klein, tussen individu en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat dat we elkaar nodig hebben. Dat je meer bereikt als je er samen de schouders onder zet. We willen het totaal blijven zien, maar zoeken daarin de menselijke maat.

‘Wat doet een medewerker bij Trisolis B.V.’
Een medewerker van Trisolis luistert in de eerste plaats naar de klant. Hij of zij is een sparring partner die op niveau mee kan praten over wat de klant beweegt en wat de klant van plan is. Vervolgens werkt hij of zij ideeën uit tot haalbare projecten, stelt business cases op en zoekt financieringsmogelijkheden. Vaak zijn dat subsidieregelingen. Je blijft bij het project betrokken tot het helemaal is afgerond, inclusief de financiële verantwoording.
Naarmate je meer ervaring hebt werk je zelfstandiger en ben je verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) je eigen klantenportefeuille.

Gestelde eisen

‘Wat moet je kunnen’
Er is geen opleiding voor ons werk, maar je moet wel wat kunnen. Wat je moet kunnen leer je in de praktijk en door interne en externe kennisoverdracht. Voorwaarde is wel dat je analytisch kunt denken op academisch niveau. Enig technisch inzicht is handig maar niet noodzakelijk. Wij zijn een lerende organisatie. Medewerkers van Trisolis leren voortdurend bij en dragen wat geleerd is over, aan elkaar en aan klanten. Wij zoeken collega’s op verschillende niveaus:

Junior/Trainee

Kom je als junior bij ons werken dat zul je in de eerste periode vooral projectplannen uitwerken, business cases opstellen en subsidieaanvragen schrijven. Zoek je naar financieringsmogelijkheden bij een gegeven vraag. Dat doe je in teamverband waarbij de collega’s je helpen bij het vertalen van bedrijfsactiviteiten en ideeën in praktische (subsidie)projecten. In deze periode verdiep je je in wet- en regelgeving, sociaal- en economisch overheidsbeleid en methodieken om projectplannen en businesscases uit te werken. Wij hechten veel waarde aan direct contact tussen mensen. Dat inspireert en schept vertrouwen. Om die reden zul je vrijwel vanaf het begin klanten bezoeken. De eerste periode samen met een collega.

Al wat meer ervaring?
Heb je al wat ervaring dan bieden wij je de mogelijkheid om in toenemende mate een zelfstandige relatie met opdrachtgevers op te bouwen en onderhouden. Je ontwikkelt adviesvaardigheden, herkent verbanden en bent creatief in het vinden van antwoorden op uiteenlopende vraagstukken, eigenschappen die nodig zijn om meerwaarde van Trisolis op de klant over te brengen.

Senior
Wij gaan ervan uit dat je op je best bent, als je doet wat je leuk en interessant vindt. Als je beschikt over de basis vaardigheden die hiervoor zijn omschreven krijg je binnen Trisolis de ruimte en de mogelijkheid om je eigen klanten portefeuille op te bouwen en je te specialiseren, bij voorbeeld in een bedrijfstak of een onderwerp.

‘Wat wij je bieden’
Allereerst bieden wij een betrokken en inspirerende werkomgeving met een innovatieve opdrachtenportefeuille. Daarbij zijn wij een lerende organisatie waarbinnen je volop mogelijkheden hebt om je eigen kunnen door interne opleiding en aanvullende externe opleidingen al snel merkbaar te vergroten.

Wij bieden een marktconform salaris. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.

Uren

40 uur per week

Salaris

Wij bieden een marktconform salaris. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst.

Meer informatie

We hebben veel opdrachten en zien ook veel mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment plaats voor 2 nieuwe medewerkers.


Informatie over Trisolis

Wij van Trisolis geloven dat door luisteren, een open dialoog en samenwerking bij individuen en organisaties hun innovatief en creatief vermogen het beste tot bloei komt. Om tot nieuwe oplossingen te komen voor sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen. Wat wij bieden is in de eerste plaats een gedegen kennis en ervaring op het......
Lees meer over Trisolis

Trisolis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in WO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in WO.
 • Administratief CDD medewerkers gezocht bij ABN AMRO in Breda

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Klanten zijn bij ABN AMRO van groot belang. Om het klantenbestand zo zuiver mogelijk te hebben zijn CDD analisten bezig om onzuiverheden op te sporen en te corrigeren. Omdat computers niet alle fouten kunnen opsporen is het cruciaal dat er een menselijke laatste check is. Als administratief CDD medewerker ben je verantwoordelijk voor het opspeuren van deze fouten. Zo zorg je er voor dat alle gegevens goed staan en het klantenbestand met de werkelijkheid overeenkomt.Door...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime boekhouder bij een groeiend familiebedrijf in Tilburg

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf in voegafdichting, zijn we op zoek naar een ervaren boekhouder. WerkzaamhedenJe houdt je bezig met het bijhouden van bijna de gehele boekhouding. Onderdelen hiervan zijn het factureren, het inboeken van facturen, het bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het klaarzetten en doen van betalingen en het doen van declaraties.Werkdagen- en tijdenJe bent voor de opdrachtgever fulltime (40 uur per week)...

  Stad Vacaturebank
 • Leuke commerciële baan voor startende HBO-er

  Toegevoegd op 11-11-2019 door Independent Recruiters

  Customer Service Consultant in Amsterdam gezocht voor een internationaal bedrijf gespecialiseerd op het gebied van kredietverzekering, borgstelling en incasso! In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en brokers; het visitekaartje van de organisatie. Hierin ben je verantwoordelijk voor het leveren van zowel telefonische als schriftelijke serviceverlening op professioneel niveau over alle producten en diensten. Daarnaast bouw je aan de sterke relaties met de klanten.Ben...

  Independent Recruiters
 • Fulltime traineeship financieel adviseur

  Toegevoegd op 10-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen?  Als financieel adviseur sta jij klanten telefonisch te woord en beantwoord jij vragen over bijvoorbeeld hypotheken, verzekeringen en dagelijkse bankzaken. Kortom, jij wordt in korte tijd een echte specialist op financieel gebied!Wie je aan de telefoon krijgt? Dat is Lisa, zij wilt 3 maanden op reis en wilt een spaarrekening openen of Rens die zijn droomhuis is tegengekomen maar niet weet hoe hij een hypotheek moet aanvragen. Jij zorgt voor een duidelijk beeld van...

  Stad Vacaturebank
 • Junior Credit Risk Analyst

  Toegevoegd op 09-11-2019 door Independent Recruiters

  Junior Credit Risk Analyst gezocht voor een internationale en groeiende organisatie in Amsterdam! Als Junior Credit Risk Manager bestaat je veelzijdige takenpakket uit:Zelfstandig analyseren van jaarrekeningen, P&L en andere financiële rapportages om inzicht te krijgen in de organisatie en kredietwaardigheid te bepalen;Analyseren van bedrijfsstructuur, management en beleid om fraude risico's in kaart te brengen;Telefonisch contact opnemen met de klanten om de organisatie en het beleid in...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank