Op zoek naar vacatures als werknemer in cosmetica en mode

CV gegevens

 • Plaats: Eindhoven
 • Laatste update CV: 09-09-2020
 • Branche: Detailhandel / Retail
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 20 (23-10-2000)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

VMBO

Gewenste functie

Verkoopmedewerkster

Persoonlijke motivatie

Ik ben een leuke en enthousiaste verkoopmedewerker en werk graag binnen de mode- en/of cosmeticabranche. Ik help en adviseer graag klanten bij de aankoop van producten en bij kleine reparaties aan hun kleding. Duurzaamheid is toch het toverwoord voor de komende decennia.

Ik denk te weten, wat er van me wordt verwacht. Klant-, service - en dienstverlenend werken spreekt me aan. De diverse werkzaamheden als het geven van productinformatie en advies zijn me bekend, maar wil hierop wel graag goed worden ingewerkt bij een nieuwe werkgever.

Het klantgerichte aspect van het werk. Ik wil graag mensen goed kunnen helpen, als ze vragen hebben. Ik begrijp ook als klant van een modemerk, dat de rol van een verkoopmedewerkster van belang is. Integriteit, discretie, respect jegens klanten is enorm van belang. Mensen adviseren en informeren terwijl ze ook hun onzekerheden kunnen ervaren bij het kopen en passen van een mooi product.

Bij mijn vorige werkgevers ICI Paris en Douglas heb ik veel kennis opgedaan van de cosmetica-producten. Bij een nieuwe werkgever hoop en wil ik graag meer leren en mezelf ontwikkelen als jonge professional in dit specifieke mode- of cosmeticavak. Ik ben integer, heb oog voor esthetiek en een klantgerichte benadering. Ik zou graag me verder willen ontwikkelen dankzij opleiding, cursus of training. Klanten goed kunnen begeleiden en wijzen op het maken van hun keuzes bij de aankoop van een mooi product kan helpen bij het persoonlijk welbevinden en geluk van de klant.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Vacaturebank-WO.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Georganiseerd, hardwerkend en initiatiefnemend persoon

  Laatste update CV: 15-06-2020
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract

  Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met klantgericht te werk te gaan door rustig te blijven en een open houding uit te dragen. Daarnaast ben ik ook goed in overzicht bewaren op de werkvloer zodat tijdens stressvolle situaties er geen fouten worden gemaakt. Om structuur te hebben vind ik het belangrijk en fijn om een realistische werkplanning te maken. Ik werk het liefst met andere mensen en vooral voor... Bekijk het complete CV

Vacaturebank-WO.nl - Nieuwe wo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe wo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-WO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-WO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank